csirkerizs.hu - Bodó Imre ajánlásával

Felhasználási feltételek

Ha Ön szeretné használni weboldalunkat, akkor kérjük olvassa el az Adatvédelmi szabályzatunkat és az alábbi sorokat, a Felhasználási feltételeket! Kérjük vegye figyelembe az ezen helyeken leírtakat, hogy tökéletes felhasználói élményhez jusson oldalunkon!

Figyelmeztetés

Az oldal látogatásával Ön egyetért azzal, hogy oldalunkat saját felelősségére használja. A Csirkerizs weboldalának Adatvédelmi szabályzatát itt olvashatja el: Adatvédelmi szabályzat.
Nem vállalunk semmilyen felelősséget látogatóink számítógépének esetleges hardveres vagy szoftveres hibáiért. Oldalunkat annyira biztonságosan tartjuk, amennyire csak lehet, s látogatóinkat is erre biztatjuk számítógépükkel és operációs rendszerükkel kapcsolatban.

Korlátolt felelősség

A Csirkerizs nem felelős semmilyen közvetlen vagy közvetett hibáért, melyet egyéb weboldalak, vagy szoftverek okoznak, mint pld. affiliate partnereink weboldalai (amelyek egyébként tökéletesen megbízhatóak!). A Csirkerizs nem felelős az általunk ajánlott termékek okozta bármilyen problémáért, ahogyan az általunk ajánlott weboldalakon történt esetleges gépelési hibákért és egyéb, emberi hibából fakadó problémákért. Természetesen ha hasonló hibát észlel, tudassa velünk és azonnal intézkedünk, hogy az javításra kerüljön!

Változások a Felhasználási feltételekben

A Csirkerizs fenntartja magá nak a jogot, hogy megváltoztassa a felhasználási feltételeket, ám erről értesíteni fogjuk látogatóinkat itt a weboldalon, jól látható helyen. Ha Ön az esetleges változások után is tovább látogatja weboldalunkat, akkor azzal elfogadja a megújult felhasználási feltételeket.

Bankkártyás fizetés a Simplepay-jel

Elfogadom, hogy a Csirkerizs.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  (7624 Pécs, Angster József u. 2/16.) által a csirkerizs.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.