csirkerizs.hu - Bodó Imre ajánlásával

Kik vagyunk?

Csirkerizs.hu A vákuumba zárt frissesség

 

Ez a vállalkozás olyan szellemiségben született, amelyben az egészséges, fitt életmód alapját képező tudatos táplálkozást igyekszünk úgy hozzáigazítani felgyorsult világunk igényeihez, hogy azoknak a számára is elérhető legyen, akiknek nincs idejük a mindennapos főzésre.

Csapatunkban étteremvezetők, mesterszakácsok, sokéves testépítő és fitness múlttal rendelkező sportolók (pl. Bodó Imi) együtt vesznek részt az alapanyagok és a felhasznált modern technológiák kiválasztásában, valamint a menük megalkotásában.

Több száz nm-es, csúcstechnológiával felszerelt konyhával rendelkezünk, profi futárcéggel állunk szerződésben, akiknél a pontosság és a megbízhatóság elsődleges. Segítségükkel az ország jelentős részét le tudjuk fedni kiszállításainkkal.
Olyan modern technológiákat használunk, mind a főzést/sütést, csomagolást, hűtést, tárolást illetően, amelyek rendkívül ritkának számítanak. Ezeknek köszönhetően ételeink nemcsak frissebbek, hanem tápanyagtartalom szempontjából is gazdagabbak maradnak.

"A filozófiám alapja, hogy "cogito ergo sum" - gondolkodni és létezni viszont csak akkor tudok, ha jóllakott vagyok." (Bud Spencer)

 

Jó étvágyat kívánunk!

Csirkerizs Csapat :)

 

Ételek böngészése >>