csirkerizs.hu - Bodó Imre ajánlásával

Drága Csirkerizs Fogyasztóink!

Felhívnánk a figyelmeteket a szokásos nyári szünetünkre, amely a következőképp alakul: Az utolsó szállítási nap a szünet előtt augusztus 12, amelyre augusztus 11-én 12:00-ig tudtok rendelést leadni. A szünet utáni első szállítási nap augusztus 23 kedd, amelyre augusztus 21-től augusztus 22 12:00-ig tudtok rendelést leadni. A weboldalon karbantartási munkálatok miatt augusztus 11 12:00-től augusztus 20 23:59-ig nem tudtok rendelést leadni! Illetve szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra is, hogy az aktuális gazdasági helyzet (energia és nyersanyag áremelkedések) miatt mi is kénytelenek leszünk árat emelni. Viszont ezen a héten még a megszokott árakon tudtok rendelni, és mivel az ételeink többsége 30 napos szavidővel rendelkezik, javasoljuk, hogy alaposan töltsétek fel a hűtőiteket a nyár végére. 😇 Megérteseteket köszönjük!

A csirkerizs csapata

Previous Next

Szuper egészséges fitness ételek könnyen, gyorsan az otthonodba szállítva
Edzz, dolgozz, pihenj és a fitt ételek készítését bízd ránk!
Mesterséges színezék, tartósítószer mentes ételek profiktól Neked
A mindennapjaidba, utazásaidhoz, edzéseid után válaszd a Csirkerizs Téged kirobbanó energiával ellátó fitness ételeit 😉

A vákuumba zárt frissesség - Bodó Imre ajánlásával

Ügyfél vélemények


"Nagyon ízletesen vannak elkészítve az egészséges ételek! Kibontva, felmelegítve már fogyasztható is. Jól belőtt adagok a makrók számolása szempontjából. Korrekt árazás és (a szavatossági időn belül) olyan frissesség mintha most sütötték / főzték volna!"

- 2018. november 18."1000. Regisztrálóként ajándékot kaptam :) Köszi CsirkeRizs.hu csapat, csak így tovább!!!"

- 2018. november 14."Az utóbbi hetekben rendeltem tőlük többször. Pontosak, igényesek a megrendeléseim. Finomakat eszek a diéta alatt is. Tartósak az ételek, ahogy hirdetve is van. Szuper szolgáltatás!"

- 2018. június 12."Kellően változatos a felhozatal, jól tervezhető vele az étrend és az ételek hűtőben sokáig elállnak. Ajánlom!"

- 2018. december 11."Minden amit kóstoltam 100%-ig gluténmentes, tejmentes, nagyon finom, 2 perc elkészíteni és laktató. Ajánlom minden sorstársamnak, akik nem ehetnek meg bárhol bármit és ezzel együtt szeretnek egészségesen táplálkozni"

- 2018. augusztus 7.